Κατηγορία: Η ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

 Η ‘ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ’ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή

και είναι έτοιμη να καταγράψει και να προσπαθήσει να επιλύσει,

ανά πάσα στιγμή το Δικό σας Πρόβλημα

εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου!


Ας γίνει λοιπόν το «κουτί παραπόνων» σας.. Δώστε μας το υλικό που σας δυσαρεστεί να το αναδείξουμε δίνοντας του την απαιτούμενη δημοσιότητα, έτσι ώστε ο αρμόδιος φορέας που είναι υπεύθυνος για την διόρθωση του να λάβει άμεσα δράση!

Γιατί η ευαισθησία μιας κοινωνίας και ιδιαίτερα των υπηρεσιών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κρίνεται πάντα από την ετοιμότητα και συμπεριφορά τους απέναντι στους κατοίκους που ζουν και καθημερινά, κάνουν χρήση των παροχών αυτών.

Στους καιρούς που διανύουμε, η κάθε πόλη χρειάζεται τη δική της δυνατή φωνή και το μόνο σίγουρο είναι ότι η ‘The F Times’, θα είναι η φωνή του Παλαιού Φαλήρου κι εμείς οι δικοί σας ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ, στην τοπική μας κοινωνία!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ δημότη για τα σχολεία 13ο Δημοτικό και 2ο Λύκειο Π. Φαλήρου (fotos)

Στις 8 Απριλίου λάβαμε αυτή την επιστολή από τον δημότη Π.Φαλήρου Δημήτρη Αποστολόπουλο την οποία δημοσιεύουμε μετά από παράκληση του, μήπως και κάποιος αρμόδιος ενδιαφερθεί να δώσει κάποια λύση στο πρόβλημα αυτό..   ‘ Κ. Μαυρίδου γεια σας. Θα ήθελα να σας…

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Π.Φ. απαντάει στον Αντιπρόεδρο κ.Νικολαίδη, για το θέμα του Κολυμβητηρίου!

Η απάντηση αφορά στο θέμα των διαδρομών του Κολυμβητηρίου, στο οποίο, μέσω της ‘ΣΤΗΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ’, της εφημερίδας μας ‘The F Times’, μετά από 5 χρόνια για ΠΡΩΤΗ φορά, δόθηκε ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ από το ΔΑΚ και τον Αντιπρόεδρο κ.Νικολαίδη.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Αντιπροέδρου του ΔΑΚ στην Επιστολή του Συλλόγου Γονέων Αθλητών Κολύμβησης Α.Ο.Π.Φ. για την ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ στο Κολυμβητήριο Π. Φαλήρου.

επιμέλεια: Νέλλη Μαυρίδου Διαβάστε παρακάτω (πατήστε πάνω) την επιστολή που λάβαμε στη ‘ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ’ από τον Σύλλογο Γονέων Αθλητών Κολύμβησης Α.Ο.Π.Φ., με θέμα την ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ στο κολυμβητήριο του Δ.Α.Κ. Π.Φαλήρου!

Δημοτικός φωτισμός

Ιωσήφ Χαλαβαζής 07/10/2014 ‘Είναι αυτονόητο για όλους τους δημότες ότι έχει να κάνει με την καθαριότητα, κάδων και δρόμων οπως επίσης και ο δημοτικός φωτισμός. Όλοι οι δημότες μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ, πληρώνουμε αντίστοιχα τελη καθαριότητας και φωτισμού. Θα πρέπει…