Βρέθηκε ο δράστης που πυροβόλησε τον 26χρονο στο Π.Φάληρο και η αιτία που το έκανε!

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, η απόπειρα δολοφονίας 26χρονου, που έγινε αργά το βράδυ της 4ης Απριλίου 2017, στο Παλαιό Φάληρο και είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Για την υπόθεση αυτή ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 33χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης πυροβόλησε τον 26χρονο για «τα μάτια μιας γυναίκας» και πιο συγκεκριμένα, επειδή θεωρούσε πως το θύμα είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στον χωρισμό του με την κοπέλα του και ζητούσε εκδίκηση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, εκείνο το βράδυ ο δράστης πλησίασε αρχικά το θύμα με ποδήλατο που βρέθηκε στη συνέχεια στην περιοχή και όταν σιγουρεύτηκε για τον στόχο του που περπατούσε μαζί με έναν φίλο του, επέστρεψε οδηγώντας μοτοσυκλέτα προσέγγισε τον 26χρονο, ο οποίος βρισκόταν σχεδόν έξω από την οικία του στο Π. Φάληρο και αποβιβάστηκε από αυτήν κρατώντας ένα πιστόλι.

Ο 26χρονος στη θέα του όπλου προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας αλλά ο δράστης τον ακολούθησε και τον πυροβόλησε πέντε φορές, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Στη συνέχεια ο δράστης επιβιβάσθηκε στη μοτοσυκλέτα του και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Έκτοτε μάλιστα προέκυψε πως διέφυγε σε άλλη χώρα της Ευρώπης.

Ο φίλος του νεαρού που ήταν μαζί του στο σημείο, είπε από την πρώτη στιγμή στην Αστυνομία ότι το θύμα του είπε πως στο παρελθόν είχε διαφορές με έναν αλλοδαπό, με αφορμή κάποια κοπέλα.

Το ίδιο το θύμα αν και δεν ήταν απόλυτα σίγουρος αρχικά ότι αυτός ήταν ο δράστης, όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο περιέγραψε επίσης στους αστυνομικούς πως λίγα λεπτά πριν την επίθεση, πέρασε από μπροστά τους ένας τύπος με ποδήλατο και τότε γύρισε και είπε στον φίλο του πως του έμοιαζε με έναν αλλοδαπό με τον οποίο υπήρχε μια μικρή παρεξήγηση για μία κοπέλα με την οποία δούλευε μαζί της σε ένα τσιπουράδικο, άλλα όπως τόνισε δεν είχε συνάψει σχέση μαζί της.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 33χρονου, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, ο δράστης έχει διαφύγει στη Γερμανία εξακολουθεί να έρχεται σε επαφή με την οικογένεια μέσω άγνωστων αριθμών κινητών τηλεφώνων και να τους απειλεί για να μην αποκαλύψουν την ταυτότητά του!

πηγή: http://news247.gr