ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Η σημερινή Κυβέρνηση αποστρέφεται τις έννοιες Νόμος, Τάξη, Ασφάλεια

Β1 Νομαρχιακή Επιτροπή ΟΝΝΕΔ

 Πριν 5 μέρες, γίναμε ακόμη μια φορά μάρτυρες της ανομίας που επικρατεί σε όλη την επικράτεια της χώρας μας, μετά από 2 χρόνια καταστροφικής διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μέρα-μεσημέρι, γνωστά στις Αρχές άτομα, μέλη ακροαριστερής οργάνωσης που δρουν ανενόχλητοι τους τελευταίους μήνες στις γειτονιές της Καλλιθέας, του Μοσχάτου-Ταύρου αλλά και ευρύτερα της Αθήνας, συνεργαζόμενοι με άλλες γνωστές ομάδες όπως αυτή του Ρουβίκωνα, εισέβαλαν σε εταιρεία στην Καλλιθέα που εκδήλωσε ενδιαφέρον ανάληψης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Τα άτομα αυτά, με άνανδρο τρόπο, τα έβαλαν ακόμα και με τις γραμματείς της εταιρείας, όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο που ανάρτησαν.
Ο κος Τόσκας, παραμένει στη θέση του, ύστερα από τόσα περιστατικά στα οποία η κυβέρνηση του αρνείται να παρέμβει, διαλύοντας κάθε έννοια δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Φαίνεται πως η ιδεοληψία αυτής της κυβέρνησης, η αλλεργία της στο εθνόσημο της στολής του Έλληνα Αστυνομικού, η αποστροφή της στις έννοιες Νόμος, Τάξη, Ασφάλεια, της προστάζουν να παραμένει απλώς θεατής, χαϊδεύοντας τα αυτιά τρομοκρατών που καλούσε στο παρελθόν να συζητήσουν!
Όλοι οι σκεπτόμενοι Έλληνες, οφείλουμε σήμερα να γνωρίζουμε ότι γι’ αυτή την τραγωδία που βιώνουμε ο θύτης είναι η Κυβέρνηση του «κυρίου» Τσίπρα και η λύση είναι να φύγουν πριν να είναι πολύ αργά.