Αποχώρησε ο Γ.Κραββαρίτης από το Δημοτικό Συμβούλιο του Π.Φαλήρου!

 

 

Ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Βασιλείου, ανέγνωσε προς το σώμα επιστολή, του μέχρι χθες δημοτικού συμβούλου του, με την οποία έκανε γνωστούς τους λόγους της παραίτησής του, που σχετίζονται με την αναχώρησή του στο εξωτερικό για καθαρά επαγγελματικούς λόγους.

Μόνο καλά λόγια είχαν να πουν όλοι όσοι μίλησαν τον αποχωρήσαντα δημοτικό σύμβουλο. Ο κ. Βασιλείου αναφέρθηκε στην άριστη επιστημονική κατάρτησή του, στην ευστροφία του και στον θαυμάσιο χαρακτήρα του και ευχήθηκε να επανέλθει κάποια στιγμή στα δημοτικά δρώμενα.

Η αντικαταστάτριά του Αναστασία Αρσενίδου, με εμφανή συναισθηματική φόρτιση, στάθηκε στο θετικό χαρακτήρα του και τον ευχαρίστησε που είχε την ευκαιρία να είναι συνυποψήφιά του. Εκτός απ’ αυτό, όμως, η κ. Αρσενίδου σημείωσε πως, δεν θα ήθελε να συμβαίνουν αυτά, αφού καλό είναι να αποχωρούν οι μεγαλύτεροι δίνοντας τη θέση τους σε νέους ανθρώπους και όχι το αντίθετο.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης, εξέφρασε την βαθύτατη εκτίμησή του στο πρόσωπο του Γιώργου Κραββαρίτη τον οποίο και είχε συμβουλευτεί για ορισμένα τεχνικά ζητήματα σε κάποια δημοτικά έργα.

Κλείνοντας την αναφορά του ο κ. Δήμαρχος είπε ότι, είναι παρήγορο πως, ο νέος αυτός επιστήμονας εκεί που πήγε θα αμοίβεται πολύ καλά και, βέβαια, όταν θα επιστρέψει στη χώρα θα φέρει την τεχνογνωσία του ακόμα πιο διευρυμένη, κάτι που το χρειάζεται η πατρίδα μας.

 

πηγή: vimaonline.gr