Τρανσεξουαλ Μοιράζεται Τις Φωτογραφίες Του Πριν Και Μετά Την Αλλαγή Φύλου …

 

O Τζέιμι Γουίλσον είναι ένας πολύ ωραίος άντρας από την Αμερική, με γυμνασμένο σώμα, γαλάζια μάτια και ωραίο πρόσωπο. Πιθανόν, αν τον βλέπατε να μην μαντεύατε ποτέ ότι είναι ένας από τους 1,4 εκατομμύριο τραν##ξουαλ που ζουν σήμερα στις ΗΠΑ.

Το 2015, ο Τζέιμι πήρε τη γενναία απόφαση να αρχίσει την αλλαγή του από γυναίκα σε άντρα, σοκάροντας και αποξενώνοντας όλους τους φίλους και συγγενείς του από κοντά του. «Στην αρχή φοβόμουν να αποκαλύψω ότι είμαι τρανσεξουαλ, γιατί δεν είχα τα σημάδια, όπως λένε πολλοί», έγραψε ο Τζέιμι στο προφίλ του στο Instagram, που έχει πάνω από 300.000 ακολούθους.

Οι φίλοι του από την προηγούμενη ζωή του έχουν απομακρυνθεί τελείως και τώρα κάνει παρέα με άλλους τρανσεξουαλ, που του λένε ότι μοιάζει πολύ αρρενωπός.

«Δεν είστε αυτό που νομίζει ο κόσμος ότι είστε. Είστε αυτό που εσείς οι ίδιοι ξέρετε ότι είστε», δήλωσε ο Τζέιμι.

 

Ο Τζέιμι Γουίλσον είναι ένας 21χρονος τρανσεξουαλ και μουσικός από τη Φλόριντα. 
Το 2015, ο Τζέιμι πήρε τη γενναία απόφαση να αρχίσει την αλλαγή του από γυναίκα σε άντρα, παρά τα αμέτρητα εμπόδια.

«Όταν αποκάλυψα την αλήθεια, οι άνθρωποι αρνούνταν να πιστέψουν ότι είμαι άντρας, λόγω της ‘θηλυκής’ εικόνας που είχα για 18 χρόνια »

 

Ξεκίνησε την αλλαγή του, κόβοντας τα μαλλιά του και φορώντας αντρικά ρούχα. Στη συνέχεια, έκανε θεραπεία με τεστοστερόνη.

Μετά από 2 χρόνια σκληρής δουλειάς, ο Τζέιμι μεταμορφώθηκε στον άντρα που πάντα ονειρευόταν…

 

 

πηγή: http://newsthessaloniki.gr/transexoual-mirazete-tis-fotografies-tou-prin-ke-meta-tin-allagi-ke-chani-filous-ke-ikogenia/#