ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ είναι το πλουσιότερο ζευγάρι του κόσμου!

Kirsty και Εrnesto Bertarelli

Είναι πολυδισεκατομμυριούχοι και αγαπήθηκαν παράφορα με ενα βλέμμα…

Την κυρία την λένε Kirsty Bertarelli και στα 26 της  συνάντησε τον άνδρα της ζωής της τον Ιταλό μεγαλοβιομήχανο κληρονόμο και πλουσιότερο άνδρα της Ελβετίας .Εrnesto Bertarelli

Ήταν ήδη εκλεγμένη Miss UK και είχε έρθει δεύτερη Miss Κόσμος ενώ πρόλαβε να εργασθεί ως μανεκέν και λίγο ως τραγουδίστρια.

 

Η οικογένεια της ήταν πλούσια ίσως όχι όσο και του συζύγου της.

 

 

Είναι ιδιοκτήτες του μεγαλύτερου φαρμακευτικού κολοσσού της Ελβετίας και ο 51χρονος γοητευτικός Ιταλός ο 81ος πλουσιότερος άνδρας του πλανήτη σύμφωνα με το Forbes.

 

 

Σήμερα, εκείνη 43 ετών, έχει περιουσία που ανέρχεται στα 11,5 δις λίρες πράγμα το οποίο την καθιστά πλουσιότερη από την Βασίλισσα της Αγγλίας και την συγγραφέα του Harry Potter.

 

 

‘’Όταν τον είδα για πρώτη φορά η καρδιά μου έσπασε!’’ Μέσα σε λίγους μήνες ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί και τώρα έχουν 3: την Chiara 13, τον Falco, τώρα 9, & τον Alceo, 7.

 

 

Στις νέες φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail την βλέπουμε πάνω στο σούπεργιωτ της αξίας 250.000 λιρών να έχει φτάσει με τον σύζυγο της στο λιμάνι της Βοστώνης χαιρετώντας τα πλήθη…..

 

 

 

πηγή: http://www.epixirimatias.gr/2017/08/kirsty-rnesto-bertarelli.html?m=1