Τί γίνεται με το ξενοδοχείο ΠΟΣΕΙΔΩΝ στο Π.Φάληρο; Ανακαλείται τελικά η άδεια του ή Οχι;

Οι διαφωνίες μεταξύ υπηρεσιών και αρμοδίων (Τμήμα Υγειονομικού Ελέγχου Περ. Αττικής, Τμήματος Ελέγχου Κατασκευών της Δ/νσης Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α. , μέλη επιτροπής ποιότητας ζωής, δικηγόρων κλπ)  στο αν το ξενοδοχείο ‘ΠΟΣΕΙΔΩΝ’ κατά το μέρος που αφορά στο χώρο της παραλίας είναι νόμιμο ή όχι! 

Για άλλη μια φορά καλείται η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Π.Φαλήρου να αποφασίσει ένα τόσο σοβαρό Θέμα!

Την τελευταία φορά, στη συνεδρίαση της επιτροπής, το θέμα της ανάκλησης ή όχι της άδειας του εν λόγω ξενοδοχείου τέθηκε σε αναμονή, μέχρι την απόφαση του  ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α. (Συμβούλια Πολ/κών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων) κατόπιν ενστάσεως της εταιρίας!

Το  ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α. λοιπόν αποφάνθηκε, με το υπ’ αριθμ.  4/23-5-2017 Πρακτικό, το οποίο ΑΚΥΡΩΝΕΙ  το υπ’ αριθμ. πρωτ. οικ.1645/14-02-2014/Θ/12/14 έγγραφο του Τμήματος Ελέγχου Κατασκευών της Δ/νσης Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, με το οποίο είχαν βεβαιωθεί πολεοδομικές παραβάσεις! 

ΟΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ  δεν υφίσταται πλέον πολεοδομική παράβαση!

 

Θεωρητικά το θέμα θα είχε λήξει …Νέες εξελίξεις όμως, φέρνουν για άλλη μια φορά το θέμα της ΑΝΑΚΛΗΣΗ ή Όχι της εν λόγω ΑΔΕΙΑΣ, στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Π.Φαλήρου.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΘΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ή ΟΧΙ η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας του ξενοδοχείου ΠΟΣΕΙΔΩΝ;

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ!!!!!