Διεθνή Ημέρα ΑμΕΑ από το «+εργάζομαι!» στο Π. Φάληρο!

 

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Ατόμων με ειδικές ανάγκες στις 3/12 ο φορέας μας* διοργανώνει μια εκδήλωση στην οποία φορείς και τα ίδια τα άτομα με ειδικές ανάγκες παίρνουν το λόγο με σκοπό να παρουσιάσουν τη δράση τους, να γνωριστούν με το κοινό, να δικτυωθούν και να συζητήσουν κοινούς προβληματισμούς.

 

Θα ήταν μεγάλη μας τιμή και χαρά να συμμετάσχετε στην εν λόγω εκδήλωση.   https://www.facebook.com/events/791529874384692/

 

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στην εκδήλωση αυτή που συμβάλλει στη καταπολέμηση του κοινωνικού στίγματος της αναπηρίας και επιπλέον σε αυτό το χώρο που αποσκοπεί με δράσεις και έργα να προτρέψει τη κοινωνία να αποδεχθεί τα άτομα με ιδιαιτερότητες και να υποδεχθεί ισάξια νέα μέλη.

 

* Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης Ευάλωτων Ομάδων ΣΥΝ-ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ πρόκειται για συλλογική προσπάθεια των 7 ιδρυτικών μελών που σχετίζονται με τη ψυχική υγεία και αποσκοπεί στη κοινωνική ένταξη ατόμων με αναπηρίες μέσω της εργασιακής απασχόλησης.

Λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4430/2016 ως φορέας της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας του Υπουργείου Εργασίας και από το καλοκαίρι του 2016 ως σήμερα εξασκεί την εμπορική δραστηριότητα με τη μορφή Παραδοσιακού καφενείου-Παντοπωλείου («Παντοκαφενές») στη περιοχή του Π. Φαλήρου (Μετσόβου και Πικροδάφνης).

Οι εργαζόμενοι του «Παντοκαφενέ» είναι νέοι με αυτισμό, νοητική υστέρηση και άλλα ψυχιατρικά προβλήματα που με τη κατάλληλη εκπαίδευση , προετοιμασία και υποστήριξη από τη διεπιστημονική ομάδα εξασκούν επαγγελματική δραστηριότητα ισάξια με αντίστοιχες κοινές επιχειρήσεις.

 

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος της Κοιν.Σ.Επ. «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ»

Αλεξάνταρ Νικίτοβιτς


 Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση

Ένταξης ευάλωτων ομάδων «+εργάζομαι!»

Μετσόβου 44 και Πικροδάφνης, Π. Φάληρο

          Τηλ.  210 9887371, 

                     6937170292 Γιώργος Τζώτης (Υπευθυνος επικοινωνίας)

http://www.sin-ergazomai.com

https://www.facebook.com/Pantokafenes/?ref=bookmarks