Έκρηξη σε Βενζινάδικο στη Ανάβυσσο!

 

Έκρηξη, που ακούστηκε δυόμισι χιλιόμετρα μακριά, στις 05:30 σε πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή 100 στην Ανάβυσσο, ενώ δεν υπάρχουν τραυματίες. Η φωτιά που προκλήθηκε σβήστηκε από 15 πυροσβέστες που επιχείρησαν με 6 οχήματα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η έκρηξη προήλθε από αυτοσχέδιο μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του πρατηρίου.

 

pratirio ekrixi5

 

Στο σημείο βρίσκονται αυτή την ώρα άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, καθώς και του Τμήματος Εκβιαστών.

Το πρατήριο ανήκει στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος, Μιχάλη Κιούση, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που έφτασε στο σημείο καθώς το σπίτι του βρίσκεται ακριβώς πάνω από αυτό.

«Επειδή είναι πολλά τα λεφτά που πολεμάμε κι επειδή δεν έχω προσωπικές αντιπαλότητες θεωρώ ότι πίσω από αυτό κρυβονται κυκλώματα λαθρεμπόρων καυσίμων. Το τελευταίο διάστημα δεν έχω δεχθεί απειλές, παλαιότερα ναι. Θεωρώ ότι αυτοί δεν απειλούν αλλά εκτελούν», δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

 

Σύμφωνα με τον κ. Κιούση οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει μια μηχανή με δύο άτομα που κρατούσαν κάτι σαν κιβώτο, το άφησαν στην είσοδο και το πυροδότησαν, πριν φύγουν προς την παραλία.

 

 

 

πηγή: http://www.newsbomb.gr/bomb-tv/ellada/story/844400/synagermos-stin-anavysso-ekrixi-se-venzinadiko-ti-kataggelei-o-idioktitis#ixzz5124U2VxC