ΔΙΑΜΑΧΕΣ για την, αυτοβούλως, τοποθέτηση του Κόκκινου Γλυπτού στο δήμο μας, από τον Δήμαρχο!

 

ΠΑΝΙΚΟΣ επικράτησε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Π.Φαλήρου, με αφορμή τη τοποθέτηση του γλυπτού ‘Φύλαξ’, η οποία έγινε με απόφαση του ΔημάρχουΧΩΡΙΣ να περάσει το θέμα από το Δημοτικό Συμβουλίο του Π.Φαλήρου, ή έστω να υπάρξει ενημέρωση του…

 

Οι ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΟΛΛΑ…

 

Στο δελτίο τύπου αναφέρεται από τον Δήμαρχο ότι το γλυπτό ήταν μια δωρεά της οικογένειας Μαρτίνου στο πρόσωπο του Δημάρχου:

– Κ. Δήμαρχε ότι σας δωρίζουν το τοποθετείτε όπου θέλετε στο δήμο; 

– Αφού έχετε κόσμο που κάνει Δωρεές, γιατί δεν τους βάζετε να κάνει ένα νοσοκομείο που το έχει ανάγκη ο κόσμος αντί να κάνει Δωρέες στο Σατανα;

Κ. Δήμαρχε το γλυπτό αυτό ΜΟΝΟ Άγγελος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Αυτό είναι μια κόκκινη κοτα, με φτερά αγγέλου, βαμμένη με αιμα, που έχει  τη ΣΤΑΣΗ του ΣΑΤΑΝΑ και είναι αντίγραφο του γλυπτού που βρίσκεται στην εκκλησία του Σατανά στης Κηφισιά και σε μία στη Μύκονο! 

 

 

Μέρες που είναι προκαλείτε το χριστιανικό αίσθημα, ενώ θα έπρεπε να το σεβαστείτε και όχι να φέρετε τον ΒΩΜΟ του Εωσφόρου ανάμεσα στις δύο εκκλησίες της Αγίας Σκέπης και του Αγίου Γεωργίου.

– Δήμαρχε Χατζηδάκη είσαι ο αρχιερέας του ΣατανάΘα πρέπει να προσκυνούν στον ΒΩΜΟ του ΣΑΤΑΝΑ όσοι θα εισέλθουν στο δήμο μας;

 και πολλά άλλα συναφή ερωτήματα που έδειξαν τη μη αποδοχή και της αυτόβουλης κίνησης του Δημάρχου αλλά και του γλυπτού ‘Φύλαξ’ ….

 

 

 Και η απάντηση του Δημάρχου! :

– Ο πολύ καλός φίλος μου Μαρτίνος, από την γνωστή οικογένεια Μαρτίνου, όταν του ζήτησα να μου κάνει μια δωρεά, για να φτιάξω ένα άγαλμα ‘φύλακα άγγελο’ της Πολής, μου είπε εννοείται ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!

Όταν λοιπόν σας πει και σε εσάς κάποιος ‘Για Σένα Οτι Θέλεις’, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ!

 

– Όσον αφορά το γλυπτό τώρα, ο γλύπτης μου είπε ότι ήθελε σαν σημείο αναφοράς να είχε έναν αρχαίο θεό, ο οποίος τελικά ήταν ο Αρχαίος Θεος της Κρήτης ‘ Τάλως’, ο οποίος ήταν ένας μυθικός χάλκινος γίγαντας, το πρώτο ρομπότ στην ιστορία, που προστάτευε την μινωική Κρήτη από κάθε επίδοξο εισβολέα.  

 

 

 

 

Τελικά σε τι φέρνει το περιβόητο αυτό γλυπτό; Στο Σατανά ή στον αρχαίο Θεό Τάλο;

Τα συμπεράσματα δικά σας !