Ανακοίνωση για Α.Ο.Π.Φ. από Βασιλείου – Πιτούλη – Φρέρη

 

Με την ιδιότητα των μελών του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου, συνυπογράφουν την παρακάτω κοινή ανακοίνωση για τα τεκταινόμενα στον Όμιλο τρεις πρώην υποψήφιοι δήμαρχοι και νυν δημοτικοί σύμβουλοι:

«Ως επί μακρόν μέλη του ΑΟΠΦ, με διοικητική συνεισφορά σε τμήματά του, παρακολουθούμε με ανησυχία τη ροή των σχετικών με την εναλλαγή στην ηγεσία του γεγονότων.

Η σπουδή με την οποία εξελίχθηκε το αίτημα για γενική συνέλευση σε παραίτηση διοίκησης και σε αστραπιαία προσφυγή σε κάλπη αρχαιρεσιών (εν μέσω αντεγκλητικών ανακοινώσεων), αποτελεί επικίνδυνη εξέλιξη, που δεν τιμά ούτε την ιστορία του Ομίλου μας, ούτε το δημοκρατικό ήθος στην πόλη μας.

Το κλίμα σύμπνοιας που πρέπει να πρυτανεύσει, δεν εξυπηρετείται με «έφοδο στο κυβερνείο», ούτε με διατυμπανισμό της υποστήριξης της δημοτικής αρχής στον μοναδικό συνδυασμό διεκδίκησης της διοίκησης, αλλά με εξασφάλιση περισσότερου χρόνου τόσο για την ανάπτυξη ενδεχόμενων εναλλακτικών υποψηφιοτήτων, όσο και  για ανοικτό διάλογο για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Ακόμη και αν δεν υπάρξει εναλλακτική εκλογική πρόταση, θα πρέπει -μέσω διαλόγου με τα μέλη- να υπάρξει καταγραφή συγκεκριμένων δεσμεύσεων χρηστής διαχείρισης, από την πλευρά του υποψηφίου Προέδρου.

Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να επιτευχθεί σε μία πολιτικά και χρονικά πιεσμένη γενική συνέλευση που τελείται ταυτόχρονα με τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου».

 

 

Γιώργος Βασιλείου – Δημήτρης Πιτούλης – Γιάννης Φρέρης