Δείτε ποιος θα είναι ο γάμος της χρονιάς στα Νότια Προάστεια!

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Ο περιζήτητος εργένης που άφησε το group των Singles δεν είναι άλλος από τον ………….. Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου!

 

 

Έτοιµος να εγκαταλείψει οριστικά το «κλαµπ των εργένηδων» εµφανίζεται το τελευταίο διάστηµα ο «γαλάζιος» δήµαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος έχει κάνει ήδη πρόταση γάµου στην εκλεκτή της καρδιάς του, Εύα Ντογιάκου, κόρη του πρώην προϊσταµένου της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρου Ντογιάκου.

 

Η Πρόταση Γάμου

Όσον αφορά στην πρόταση γάμου που της έκανε πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Παπανικολάου, η Εύα Ντογιάκου είπε:

«Ήμασταν οι δυο μας και έγινε με πολλή αγάπη. Ήταν μια στιγμή δύο ανθρώπων που αγαπιούνται και θέλουν να προχωρήσουν μαζί στη ζωή τους. Πρέπει να δίνουμε σημασία στην ουσία των πραγμάτων και στη βαθιά αγάπη των ανθρώπων, γιατί είναι δύσκολες οι στιγμές που ζούμε. Πρέπει πάνω από όλα να είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι. Ήταν μια προσωπική στιγμή».

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου ανέφερε για την εκλεκτή της καρδιάς του, Εύα Ντογιάκου, στο πλαίσιο ραδιοφωνικής συνέντευξης που παραχώρησε στο «Real Fm»:

«Βρέθηκε και για εμένα ο άνθρωπός μου και χαίρομαι πάρα πολύ που και εκείνη με αντέχει και θα ανέβουμε μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι μια ηρωίδα και με τη βοήθεια του Θεού εύχομαι να γίνουμε μια ευτυχισμένη οικογένεια».

 

Ο Γάμος, η Δεξίωση και ο κουμπάρος έκπληξη 

Το ζευγάρι αναµένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το ερχόµενο καλοκαίρι και συγκεκριµένα τον Ιούλιο, στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα, όπου σύµφωνα µε καλά πληροφορηµένες πηγές µας οι καλεσµένοι θα ξεπεράσουν τα 3.000 άτοµα. Το γεγονός αυτό έχει αποτρέψει το ζευγάρι από το να παραθέσει ανοιχτή δεξίωση και θα το γιορτάσουν σε κλειστό κύκλο, όπως έχουν αποφασίσει µέχρι στιγµής.

Εξάλλου, οι εποχές δεν επιτρέπουν προκλήσεις και δη από τοπικούς άρχοντες, αν και ο δήµαρχος Γλυφάδας ήταν ανέκαθεν χαµηλών τόνων, όπως παραδέχονται οι φίλοι του από τα χρόνια της προεδρίας του στην ΟΝΝΕ∆.

Το πρόσωπο-έκπληξη στο Μυστήριο θα είναι ο κουµπάρος του ζευγαριού, το όνοµα του οποίου κρατείται ως επτασφράγιστο µυστικό.

Ωστόσο, το µυαλό όλων όσοι γνωρίζουν από παλιά τον πρώην ευρωβουλευτή πηγαίνει στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραµανλή, µε τον οποίο ο Γιώργος Παπανικολάου διατηρεί στενές πολιτικές, φιλικές και οικογενειακές σχέσεις. Βλέπετε, µπορεί ο πρώην πρωθυπουργός να µην εµφανίζεται συχνά ούτε σε πολιτικού τύπου εκδηλώσεις αλλά ούτε και σε κοινωνικές περιστάσεις, ωστόσο η αδυναµία που έχει στον δήµαρχο Γλυφάδας δεν µπορεί να κρυφτεί.

 

πηγή: glyfadametropolitans.com