Σε τι οφείλεται η επίσκεψη του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη στο Π. Φάληρο

 

Τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, με στόχο να ενημερωθεί ενδελεχώς για το έργο της Δημοτικής Αρχής, τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί για το μέλλον καθώς και για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Πόλης.

Ο κ. Πατούλης  κατά τη συνάντηση του με το Δήμαρχο Π. Φαλήρου Δ. Χατζηδάκη, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία εξειδικευμένων συνεργατών και από τις δύο πλευρές, ενημερώθηκε για την εξέλιξη των έργων ανάπλασης του Φαληρικού μετώπου και τις σημαντικές υποδομές που έχουν γίνει στην περιοχή από τη δημοτική αρχή. Παράλληλα η συζήτηση εστιάστηκε σε ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα εξαιτίας διαχρονικών παθογενειών, όπως είναι αδειοδότηση των αμαξοστασίων των Δήμων αλλά και οι χώροι στάθμευσης.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ αναφέρθηκε στο έργο του Δ. Χατζηδάκη, επισημαίνοντας ότι αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς η Αυτοδιοίκηση μπορεί πράγματι να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα  ανάπτυξης αξιοποιώντας  με τον καλύτερο τρόπο τα φυσικά πλεονεκτήματα της χώρας, προς όφελος των πολιτών.