Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Αντιπροέδρου του ΔΑΚ στην Επιστολή του Συλλόγου Γονέων Αθλητών Κολύμβησης Α.Ο.Π.Φ. για την ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ στο Κολυμβητήριο Π. Φαλήρου.

ρε


επιμέλεια: Νέλλη Μαυρίδου

Διαβάστε παρακάτω (πατήστε πάνω) την επιστολή που λάβαμε στη ‘ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ’ από τον Σύλλογο Γονέων Αθλητών Κολύμβησης Α.Ο.Π.Φ., με θέμα την ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ στο κολυμβητήριο του Δ.Α.Κ. Π.Φαλήρου!

 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ The F-Times


Την επιστολή αυτή στείλαμε στον Αντιπρόεδρο του ΔΑΚ,

κ.Νικολαίδη, ο οποίος μας απάντησε τα εξής:

 


‘Σχετικά με το θέμα κατανομής και παραχώρησης διαδρομών κολύμβησης στους δύο αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας Α.Ο.Π.Φ. και Α.Σ. ΠΕΡΑ σας γνωστοποιούμε ότι γίνεται με βάση στατιστικά στοιχεία χρήσης των διαδρομών (μετά από παρακολούθηση και καταγραφή από υπάλληλό μας ανά ημίωρο).

Η παρακολούθηση αυτή έγινε από την έναρξη λειτουργίας του κολυμβητηρίου το Σεπτέμβριο 2015.

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017 που θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο 2016, θα υπάρξει νέα κατάσταση παραχώρησης διαδρομών στους δύο εν λόγω συλλόγους, με νέα κριτήρια λαμβάνοντας υπόψη και τις αγωνιστικές δραστηριότητες — επιτυχίες τους (μετά από αντίστοιχη παρακολούθηση χρήσης των διαδρομών από τους συλλόγους).

Με την ευκαιρία αυτή σας γνωστοποιούμε ότι με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου 133/2014 έχει καθορισθεί οικονομική υποχρέωση των συλλόγων αυτών για κάλυψη αναγκών του Αθλητικού Κέντρου. Συγκεκριμένα ο μεν σύλλογος Α.Σ. ΠΕΡΑ καλύπτει τη μηνιαία αυτή υποχρέωση, ο δε σύλλογος Α.Ο.Π.Φ. από το μήνα Σεπτέμβριο και μέχρι σήμερα ανταποκρίνεται μόνο κατά το 1/3 της μηνιαίας υποχρέωσής του.’


Ας  ελπίσουμε λοιπόν, βλέποντας την θετική ανταπόκριση και

δέσμευση του Αντιπροέδρου κ.Νικολαίδη

στην επίλυση του προβλήματος αυτού

με το ξεκίνημα την νέας χρόνιας.

Εμείς θα είμαστε εδώ και θα σας ενημερώσουμε για την όποια εξέλιξη…