Εκδότης

nell

Νέλλη Μαυρίδου

Αρχιτέκτων Μηχανικός
Δημοτική Σύμβουλος Π. Φαλήρου

 

Κάθε νέο ξεκίνημα στην ζωή φέρνει και νέες εμπειρίες και μαζί με αυτές και φρέσκιες ιδέες, που με προσωπική δημιουργία γίνονται πραγματικότητα!
Η πρόσφατη εκλογή μου ως Δημοτική Σύμβουλος στην Πλειοψηφούσα Δημοτική Παράταξη η οποία προήλθε αποκλειστικά από την αγάπη και την εμπιστοσύνη που επέδειξαν οι συμπολίτες μου εκλέγοντας με, για πρώτη φορά σε αιρετό αξίωμα ήταν μια εναρκτήρια δύναμη η οποία με ώθησε στην επιθυμία να ανταποδώσω το καλό που μου προσφέρθηκε.
Έτσι λοιπόν ύστερα από ώριμη σκέψη κατέληξα πως αυτό που απουσιάζει αισθητά από την πόλη μας είναι μια ανεξάρτητη έγκυρη σε ενημέρωση τοπική εφημερίδα με στόχο αποκλειστικά την αντικειμενικότητα της ύλης της!
Μέσα από τις σελίδες της ο Παλαιοφαληριώτης θα μπορεί να βρεί έναν τρόπο υγιής έκφρασης των προβλημάτων της καθημερινότητας του ως κάτοικος αυτού του Δήμου…
Η εφημερίδα ‘The F Times’, εγκαινιάζει την κυκλοφορία της την σημερινή ημέρα, με το υπ΄αριθμό 1 φύλλο της.
Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένη γιατί η προσπάθεια αυτή είχε αποτέλεσμα, θέλω να πιστεύω, δεδομένου ότι η σύνταξη και η έκδοση εφημερίδας αποτελεί πρωτόγνωρη σχεδόν εμπειρία για εμένα προσωπικά, αλλά με τη βοήθεια μιας ομάδας νέων ανθρώπων με γνώσεις, μόρφωση και πολλή όρεξη, υλοποιήθηκε τελικά η αρχική μου ιδέα.
Η γνώμη σας θέλω να είναι η κινητήριος δύναμη σε αυτήν εδώ την τοπική εφημερίδα η οποία απευθύνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον πολίτη του Παλαιού Φαλήρου, και αυτό που επιθυμώ είναι να γίνει η δική του φωνή. Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι διαθέσιμα για να επικοινωνείτε μαζί μας, να μας μεταφέρετε το παράπονο σας, αλλά και τη λύση που προτείνετε, τις ιδέες σας για κάτι καλύτερο για την γειτονιά σας αλλά και την βελτίωση της ποιότητας ζωής στον Δήμο μας γενικότερα!
Κλείνοντας αυτή την μικρή εισαγωγή, για το νέο αυτό ξεκίνημα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα ανθρώπων που συντέλεσε στη δημιουργία της ‘The F Times’ , έναν ξεχωριστά, αναγράφοντας και στη συνέχεια ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα του καθενός και ιδιαίτερα τον Δημήτρη τον Πανταζή , εκδότη τοπικής εφημερίδας «Η Φωνή της Νέας Σμύρνης» και Δημοτικό Σύμβουλο Νέας Σμύρνης, ο οποίος αφιερώνοντας προσωπικό του χρόνο με καθοδήγησε βήμα προς βήμα στον θαυμαστό καινούργιο κόσμο της έντυπης ενημέρωσης.